Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în această dimineață la Constanța! Mai multe persoane, evacuate dintr-un bloc de pe bulevardul 1 Mai după izbucnirea unui incendiu (GALERIE FOTO)

ro

16 May, 2024 08:32 1650 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU DobrogeaPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această dimineață în jurul orei 4.30 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în uscătorul unui bloc de locuințe de pe bulevardul 1 Mai, nr. 25.

La fața locului au intervenit Detașamentul Port cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala pentru victime multiple și SMURD B2, Detașamentul Fripis cu descarcerare, autoscara, o autospecială de stingere cu apă și spumă și SMURD B2 și Detașamentul Palas cu autoplatforma și o autospecială de stingere cu apă și spumă. 

Incendiul a fost localizat într-un uscator situat la parterul blocului.

Sursa foto: ISU DOBROGEAPotrivit ISU Dobrogea au fost evacuate 9 persoane (4 sex feminin, 3 sex masculin si 2 minori).

O femeie în vârstă de aproximativ 70 ani, intoxicata cu fum a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a refuzat ulterior transportul la spital.

De asemenea, echipajul SMURD B2 Fripis a asistat medical o persoană de sex feminin, in jur de 60 ani, cu atac de panica.

Și aceasta a refuzat transportul la spital.

Citește și: 

Știri ConstanțaTragedie la Techirghiol! Bărbat decedat în urma unui incendiu ce i-a cuprins locuința (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii