Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleşii instanţelor Cine conduce magistratura din Constanţa

ro

04 Apr, 2013 00:00 2992 Marime text
Colegiul Judecătoriei Mangalia este alcătuit din Anton Cristian David (preşedintele instanţei), Steliana Gabriela Iancu şi Carmen Claudia Berevoescu

Conform datelor oficiale puse la dispoziţie de către Ministerul Justiţiei, din cele şase instanţe de judecată existente la nivelul judeţului Constanţa, cinci dintre ele au în componenţă colegii de conducere. Magistraţii din Hârşova sunt singurii care nu se pot lăuda cu un altfel de colegiu, din cauza lipsei acute de judecători. Ca atribuţii, colegiul de conducere al unei instanţe de judecată poate promova primi-grefieri şi grefierii şefi de secţii. De asemenea, el are şi competenţa de a soluţiona eventuale contestaţii venite împotriva preşedintelui de instanţă.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Colegiul de conducere al Curţii de Apel Constanţa este format din magistraţii Adriana Ispas (preşedintele de instanţă), Nastasia Cuculis, Georgiana Pulbere, Zoiţa Frangu, Carina Gheorma, Mihaela Popoacă şi Jelena Zalman. Colegiul de conducere al Tribunalul Constanţa este alcătuit din Vasile Cărbune-Cosac (preşedintele instanţei), Camelia Trifanov, Ioana Păunescu, Iuliana Radu, Carapcea Mirela, Cristina Ghernaja şi Lucian Lică. Mai departe, colegiul de conducere al Judecătoriei Constanţa este cârmuit de Mihaela Cristina Grădinariu (preşedinte al judecătoriei) şi format din Timoască Maria, Cristina Radu şi Victor Văduva. Colegiul Judecătoriei Mangalia este alcătuit din Anton Cristian David (preşedintele instanţei), Steliana Gabriela Iancu şi Carmen Claudia Berevoescu. Ultima instanţă din judeţul Constanţa care are un colegiu de conducere este Judecătoria Medgidia, acesta fiind alcătuit din Fănel Stănilă (preşedintele instanţei), Aida-Iolanda Slate şi Daniela Ivan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii