Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Altercație în trafic pe DN39 în localitatea Lazu, județul Constanța. „Este inadmisibil să trăim după legea junglei în trafic“ (VIDEO)

ro

24 Jun, 2024 12:09 969 Marime text


foto+video: Facebook/Corina CercelO altercație a avut loc ieri, 23 iunie 2024 în trafic pe D.N. 39, în localitatea Lazu, județul Constanța.

Potrivit Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autoturismul condus de bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor, acesta aparținând unei societăți comerciale din orașul Ploiești, județul Prahova.

Cercetările continuă pentru identificarea șoferului.

„Până în momentul de față, persoana vătămată nu a depus plângere. La data de 24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Postul de Poliție Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea odinii și liniștii publice“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

O femeie a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru identificarea unui bărbat care i-ar fi agresat familia în trafic pe DN39 în apropierea localității Lazu. 

„Vă rugăm să ne ajutați cu orice detaliu legat de agresorul din acest video! Din pacate nu am reușit să surprindem nr de înmatriculare al mașinii. Politia din Agigea abia mâine ne poate înregistra plângerea, nu era nimeni la sediu.Este INADMISIBIL să trăim după legea junglei în trafic“ - a precizat femeia. 

„Ai lovit-o pe fiica-mea care statea pe bancheta din spate (avem cerificat de la IML), copilul ei de 4 ani si pe fiul meu care se afla la volan. Daca tu spui ca ți-ai ieșit din fire ca un copil te-a înjurat, ce se presupune că ar trebui să-ți fac eu ca MI-AI LOVIT COPIII CU PUMNUL SI CU BASTONUL TELESCOPIC?????? Sa te calc pe cap???? Nu meriți decât să răspunzi penal ptr tot ceea ce ai facut!“ - mai arată femeia în mesajul transmis presupusului agresor. 


La rândul său, bărbatul acuzat a precizat: 

Lucrurile se vor dovedi la Poliție, care va lua filmarea INTEGRALĂ din telefonul șoferului, apoi va lua și filmările de pe camerele de dinainte de podul de la Agigea. Atunci se va dovedi cine umblă cu filmări tăiate doar unde le convine și cine spune adevărul.


Citește și: 

Oficial de la IPJ Constanța despre bătaia dintre turiști de pe aleea Belona din Eforie Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii