Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanță implicată într-un accident rutier!

ro

20 Jul, 2023 08:08 1350 Marime text
 O ambulanță a fost implicată într-un accident în cursul zilei de miercuri, 19 Iulie 2023, ora 21:00, în zona Pasajului Nicolina din municipiul Iași.

Un accident rutier a avut loc în municipiul Iași, în zona Pasajului Nicolina, unde o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași a fost implicată într-un accident, în timp ce se deplasa spre un caz medical. Din fericire, ambulanța nu transporta pacient în acel moment.

În urma impactului, ambulanța a intrat în coliziune cu un autoturism, în care se afla doar șoferul. La locul evenimentului, au intervenit prompt două echipaje de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Iași, alături de un echipaj de prim ajutor calificat.

Victima accidentului rutier, șoferul autoturismului, a rămas conștientă și neîncarcerată. Echipajul medical prezent la fața locului a acordat primul ajutor calificat, iar ulterior a transportat persoana la spital pentru investigații și tratament suplimentar.

Incidente rutiere precum acesta reamintesc importanța atenției și precauției la volan. Indiferent de circumstanțele întâmplătoare, siguranța trebuie să fie mereu pe primul loc, pentru a evita astfel de situații regretabile.

Este esențial ca șoferii să respecte regulile de circulație, să fie atenți la trafic și să se asigure înainte de a face manevre. De asemenea, întreaga comunitate are responsabilitatea de a promova educația rutieră și de a conștientiza importanța respectării regulilor pentru prevenirea accidentelor.


Citește și: 

UPDATE. Accident rutier cu victime în Constanța! (FOTO+VIDEO)

sursa: infotraficromania.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii