Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă substanțială pentru un căruțaș, în Târgoviște! Motivele sancțiunii te vor uimi (VIDEO)

ro

24 Jul, 2024 19:51 187 Marime text
foto: Pixabay Amendă substanțială pentru un bărbat care circula cu căruța pe un drum public din Târgovişte.

Potrivit Poliției, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.970 de lei, respectiv pentru lipsa cărții de identitate, pentru că emana halenă alcoolică și a refuzat testarea în vederea măsurării alcoolului pur în aerul expirat, conducea vehiculul pe axul drumului public, constituind un real pericol, nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescente, iar atelajul nu avea sisteme de iluminare față-spate.

În plus, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 13.500 de lei, pentru că animalul nu beneficiază de asistență medicală necesară, iar proprietarul nu deține documente sanitar veterinare pentru cabalină. 

De asemenea, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au efectuat verificări, fără a fi constatate urme vizibile de violență asupra animalului.

VIDEO poate fi văzut AICI



Ce spune IPJ Dâmbovița 


La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște s-au sesizat și au identificat, pe Șoseaua Găești, conducătorul atelajului hipo, respectiv un bărbat de 45 de ani, din Priseaca.

Pentru ca a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, dar și pe a lui, prin nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.970 de lei, respectiv pentru lipsa cărții de identitate, pentru că emana halenă alcoolică și a refuzat testarea în vederea măsurării alcoolului pur în aerul expirat, conducea vehiculul pe axul drumului public, constituind un real pericol, nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescente, iar atelajul nu avea sisteme de iluminare față-spate.

De asemenea, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au efectuat verificări, fără a fi constatate urme vizibile de violență asupra animalului.

În plus, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 13.500 de lei, pentru că animalul nu beneficiază de asistență medicală necesară, iar proprietarul nu deține documente sanitar veterinare pentru cabalină”, a transmis IPJ Dâmbovița.


Citește și:

O căruță și un autoturism, implicate într-un accident rutier în județul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii