Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de peste 6.000 lei, aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână

ro

15 Jul, 2024 13:20 266 Marime text
Foto: IJJ TulceaÎn acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni au fost alături de cetățeni pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale.  Pe timpul misiunilor executate, nu au fost înregistrate incidente majore, însă, acolo unde au fost constatate încălcări ale Legii, au fost aplicate sancțiuni contravenționale.
 
Potrivit IJJ Tulcea, 20 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste  6.000 lei au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 

„Astfel, 20 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru proferarea de injurii în spațiul public, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, participarea la scandal în locuri publice și tulburarea liniștii locatarilor.
 
De asemenea, jandarmii tulceni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de furt și au acordat sprijin la constatarea a două infracțiuni de lovirea sau alte violențe pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

 Citește și: 

Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în ultima seară a Festivalului Beach Please de la Costinești
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii