Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ample acțiuni ale polițiștilor în Constanța, Mangalia și Năvodari! Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

21 Oct, 2023 16:46 935 Marime text
foto: IPJ TulceaLa data de 20 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei.
 
În noaptea de 20 spre 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, dintre care 11 la Legea 61/1991 și 1 la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.

Totodată, polițiștii le-au adus la cunoștință, conducătorilor auto, prevederile Legii 213/2023. Potrivit acesteia, conducătorul auto, aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere, care provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnat la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei.
 
La data de 20 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 4.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Citește și: 

Razie a polițiiștilor în municipiul Constanța! Zeci de șoferi vitezomani, sancționați într-o singură zi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii