Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arad O fată de 12 ani a pus în alertă autoritățile. „Răpită de fostul soţ şi ţinută într-un beci”

ro

08 Jul, 2024 15:02 273 Marime text
foto: Unsplash
O situație atipică a avut loc în județul Arad, în urmă cu trei zile. O fată de 11 ani a apelat numărul de urgență 112 și a spus operatorului că „este răpită de fostul soţ şi ţinută, fără voia sa, într-un beci”.

Aceasta a mai spus operatorului că are vârsta de 23 de ani, apoi numărul nu a mai putut fi contactat.  


Date oficiale 

„La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 15:00, o persoană a sesizat, prin 112, faptul că este răpită de fostul soţ şi ţinută, fără voia sa, într-un beci. Femeia a mai precizat că are 23 de ani şi a transmis operatorului 112 un nume, a închis telefonul, iar ulterior nu a mai putut fi contactată", a informat IPJ Arad, conform News.ro. 

Ulterior, la nivelul Poliției Municipiului Arad a fost formată o echipă din autorități de ordine publică, investigații criminale, jandarmi și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale. 

De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, sub atenta supraveghere a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. 

„În continuarea cercetărilor, cu sprijinul Biroului Operaţiuni Speciale Arad şi al Biroului de Analiză a Informaţiilor Arad, la data de 6 iulie a.c., a fost identificată persoana care a apelat 112, şi ulterior depistată, în localitatea Şiria. În cauză, este vorba despre o minoră de 11 ani, cu domiciliul în Germania.

Aceasta, aflându-se în vizită la o rudă, în municipiu, ar fi apelat abuziv numărul de urgenţă 112, după care ar fi aruncat cartela sim", a anunțat IPJ Timiş. 



Citește și:

Caz șocant la Năvodari! Copil de 6 ani agresat pe plajă de o femeie de 42 de ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii