Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestati pentru furt de motorina

ro

06 Apr, 2009 03:32 3071 Marime text
Florin Lucian Hetriuc, în vârstă de 19 ani, Cătălin Marius Ciubotaru, de 20 de ani, şi Robert Ovidiu Polischi, de 21 de ani, toţi domiciliaţi în comuna Agigea, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau produs petrolier.
Cei trei aveau de gând să intre în posesia a 130 de litri de motorină din rezervorul unui autotren, situat în strada Nicolae Filimon. Activitatea lor a luat sfârşit în momentul în care şi-au făcut apariţia agenţii de poliţie ai Secţiei 4.
În momentul prinderii, Polischi s-a speriat şi a fugit de la locul faptei, cu ajutorul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. A fost dat în urmărire şi a fost reţinut de către poliţiştii Secţiei 5.
Prejudiciul comis de cei trei suspecţi este în valoare de 455 de lei şi a fost recuperat în totalitate.
Pe numele lui Hetriuc, Ciubotaru şi Polischi au fost întocmite dosarele penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi a acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • onoryu 12 May, 2009 10:39 trebuiau prinsi de soferi shi omoriti firar ei ai draq k nu mai scapam o data de hoti astia daia romania e asa de cacat din cauza la imbecilii astia