Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Argeș Polițist aflat în misiune pe motocicletă, acroşat de un autoturism

ro

11 Aug, 2024 19:14 187 Marime text


 

foto cu rol ilustrativAzi, 11 august 2024, un poliţist de la Serviciul Rutier Argeş, aflat în misiune cu motocicleta de serviciu, a fost acroşat de un autoturism, în localitatea Bascov.

Potrivit IPJ Argeș, în cauză, se efectuează verificări, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și luarea măsurilor legale.




Oficial de la IPJ Argeș

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un eveniment rutier în care a fost implicat un echipaj de poliție cu motocicleta de serviciu,  Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

La data de 11 august 2024, în jurul orei 17:30, un agent de poliție din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce se deplasa, în regim prioritar, cu motocicleta de serviciu, la un eveniment rutier, pe raza comunei Bascov, pe DN 7C,  a fost acroșat de un autoturism, al cărui conducător auto a efectuat manevra de întoarcere, fără să se asigure. 

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilometru, rezultând că nu au consumat alcool.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale. 

În cauză, se efectuează verificări, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și luarea măsurilor legale.



Citește și:

Știri Constanța aziAccident rutier în Valea Dacilor! Implicați patru copii și patru adulți
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii