Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorii mai multor jafuri cu AN, demascati de autoritatile constantene

ro

07 Oct, 2009 02:39 1060 Marime text

Ancheta în cazul jafurilor de la casele de amanet şi de schimb valutar petrecute în ultimele luni la Constanţa şi clasate până acum cu autor necunoscut scoate la iveală identitatea principalilor suspecţi. Anchetatorii au reuşit să restrângă cercul suspecţilor şi s-au limitat la câteva persoane asupra cărora şi-au îndreptat atenţia.

Luni noaptea, mai multe echipe de poliţie şi mascaţi ai trupelor DIAS au descins la douăzeci de adrese din judeţ, unde au efectuat percheziţii domiciliare, au confiscat bunuri şi au reţinut mai multe persoane. Principalii suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi audiaţi ore în şir. Persoanele care vor fi găsite vinovate vor trebui să răspundă penal în faţa legii pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, pentru care riscă pedepse privative de libertate de la trei la 18 ani.

Rezultatele acţiunilor de amploare nu au fost făcute publice până la data închiderii ediţiei, motiv pentru care vom reveni cu amănunte

Reamintim că, în perioada verii, jafurile de la casele de schimb valutar şi de la casele de amanet deveniseră deja un trend. Două dintre cele mai mari jafuri armate din Constanţa, rămase cu autor necunoscut, unul la o casă de schimb valutar de pe strada Theodor Burada şi celălalt la o casă de amanet de pe strada Mihai Viteazu, i-au pus în dificultate pe anchetatori, la acea vreme, din cauză că protagoniştii şi-au luat toate măsurile pentru a fi siguri că operaţiunile se desfăşoară conform planului, inclusiv cagule pentru a-şi proteja identitatea şi pistoale pentru a-şi proteja pielea.

Rămâne de văzut dacă printre persoanele suspecte depistate la începutul acestei săptămâni se regăsesc şi autorii celor două jafuri armate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii