Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autospecială de poliție, implicată într-un accident rutier la Suceava! Un polițist și o persoană privată de libertate, răniți

ro

28 Jul, 2024 14:23 213 Marime text
Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn polițist a fost rănit astăzi într-un accident rutier petrecut în municipiul Suceava. În același eveniment rutier a fost rănită și o persoană privată de libertate ce se afla în autospeciala de poliție. 

Potrivit IPj Suceava, în cursul acestei zile, in jurul orei 13:10, intr-o intersecție de pe raza municipiului Suceava a avut loc un eveniment rutier cu implicarea unei autospeciale de poliție.

„S-a stabilit ca autospeciala de poliție era condusă de către un  agent de poliție din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă IPJ Suceava. Pe locul din dreapta față de afla un alt agent din cadrul aceleiași structuri. 

Autospeciala transporta două persoane private de libertate, aflate în stare de arest preventiv în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă IPJ Bistrița Năsăud și care au fost transportate la sediul unității de parchet pentru o serie de activități judiciare“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Suceava.


Sursa citată mai menționează că în jurul orei 13:00, cele două persoane private de libertate au fost preluate de către echipajul din cadrul CRAP IPJ Suceava pentru a fi transportate înapoi la Bistrița Năsăud.

„Într-o intersecție care face accesul spre parcarea unui hipermarket de la periferia municipiului Suceava, o tânără șoferiță de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate autospecialei care se deplasa în regim prioritar cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase, intrând în coliziune cu autospeciala .

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a agentului de poliție care conducea autospeciala și a unui bărbat arestat preventiv transportat în autospecială.

Cei doi au fost transportați la unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, leziunile fiind superficiale“ - au menționat reprezentanții IPJ Suceava.


Atât șoferița cât și agentul care conducea autospeciala au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, fiind recoltate și probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.

Citește și: 

Accident cu mașină răsturnată în Baia, județul Tulcea. Niciun șofer nu a intervenit pentru ajutor timp de ore bune(FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii