Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 73 de ani, ținut fără voia sa în anexa unei locuințe din Eforie Sud! Polițiștii au deschis o anchetă

ro

19 Jun, 2024 16:56 579 Marime text
O femeie a sesizat polițiștii cu privire la faptul că socrul său, în vârstă de 73 ani, este ținut într-o anexă a locuinței de domiciliu, de către rudele acestuia, fiind lipsit de libertate.

Potrivit anchetatorilor, la data de 19 iunie a.c., in jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, de 73 de ani, ar fi ținut împotriva voinței sale într-o anexă din curtea unei rude, din localitatea Eforie Sud.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

„Bărbatul nu prezenta urme de violență. Acesta a fost preluat de către polițiști și internat cu acordul său într-un centru pentru bătrâni.

În cauză, o femeie, de 49 de ani a fost condusă la sediul poliției pentru audieri, totodată, fiind înștiințați reprezentanții DGASPC Constanța și cei ai Compartimentului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Comunei Tuzla“ -au mai precizta anchetatorii.


Cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii