Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat dispărut în zona Cazinoului din Constanţa

ro

18 Sep, 2012 01:00 1801 Marime text
disparutconstanta.jpgLuni, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Ion Macarie, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Constanţa.

La data de 15.09.2012, ora 17.30, acesta a dispărut în zona Cazino din Constanţa, unde se afla împreună cu concubina sa şi nu a mai revenit până în prezent. Este cunoscut cu afecţiuni psihice.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,75 metri înălţime, 80 de kilograme greutate, constituţie corpolentă, păr cărunt, tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, sprâncene stufoase, nas mare, borcănat, prezintă o rană recentă la sprânceana ochiului drept, pansată, lipsă partea superioară a degetului arătător de la mâna dreaptă.

La data dispariţiei purta un pantalon din tercot de culoare kaki, tricou de culoare verde, vestă de culoare închisă, pantofi împletiţi de culoare bej, şapcă cu cozoroc de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 5 Poliţie Constanţa sau Dispeceratul IPJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii