Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reținut la Constanța! Trei femei vârstnice înșelate prin Metoda „Accidentul”! (FOTO)

ro

05 Aug, 2024 17:35 219 Marime text
Metoda accidentul, foto: IPJ Constanța
Ieri, 4 august a.c., polițiștii Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Investigațiile au relevat că, în perioada mai - august a.c., bărbatul ar fi utilizat metoda „accidentul” pentru a înșela trei femei în vârstă de 73, 82 și 88 de ani, obținând de la acestea peste 160.000 de lei. În cadrul percheziției domiciliare efectuate pe 4 august, polițiștii au descoperit și confiscat bunuri cu valoare probatorie.
Metoda accidentul, foto: IPJ Constanța
Astăzi, 5 august a.c., acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 4 august a.c., polițiștii Poliției Municipiului Constanța  – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 53 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai - august a.c., bărbatul ar fi înșelat, prin metoda ,,accidentul”, trei femei, de 73, 82 și respectiv 88 de ani, de la care ar fi primit peste 160.000 de lei.

La data de 4 august a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat bunuri cu valoare probatorie.
Metoda accidentul, foto: IPJ Constanța
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 5 august a.c., acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.



Citește și:

Metoda „Accidentul” încă face victime. Un tânăr din Constanța a fost prins in flagrant în timp ce încerca să înșele o persoană în acest mod (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii