Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a fost înjunghiată în Tomis Nord, Constanța! Iată cum a acționat agresorul

ro

08 Sep, 2024 10:55 309 Marime text


Sursa foto: Ziua de Constanța




Bărbatul, de 47 de ani, care si-a înjunghiat fosta concubinaj a fost reținut, seara trecută, pentru 24 de ore. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța va propune instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ieri după amiaza individul a așteptat-o in fața patiseriei din Tomis Nord, locul ei de muncă, și a atacat-o. A injunghiat-o în zona gatului și a lovit-o atât de dur încât i-a fracturat nasul. Victima a căzut în genunchi și agresorul a injunghiat-o în zona lombară, până la rinichi. Femeia necesită 35 de zile de îngrijiri medicale, posibilitățile sunt multe în funcție de evoluția stării de sanatate
 
Bărbatul ce ar fi încercat să-și ucidă fosta parteneră este recidivist. Acesta a mai fost închis pentru tâlhărie, fiind liberat în 2007.
 
Este cunoscut ca  o persoană extrem de violentă. Fosta concubină a aflat mai târziu despre pornirile lui violente și după trei luni de relație l-a anunțat că vrea să se despartă de el.
 
În urma cu câteva zile, femeia se mutase la domiciliul unei prietene.


Ce spune IPJ Constanța

Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora persoana cercetată pentru agresiunea fizică asupra unei femei, în municipiul Constanța, la data de 7 septembrie a.c., ar fi fost predată polițiştilor de către cetățeni, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prin Compartimentul de Relații Publice, este abilitat să facă următoarele precizări:

Imediat după comiterea faptei, cetățenii au comunicat polițiștilor date cu privire la identitatea, semnalmentele și direcția de deplasare a bărbatului în cauză. 

Întrucât persoana cercetată ar fi părăsit locul comiterii faptei și ar fi avut asupra sa obiectul cu care ar fi agresat victima și s-ar fi încuiat  în interiorul imobilului în care locuia, fǎrǎ forme legale, în temeiul articolului 52, alin. 1 și 2 din Legea nr. 218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, polițiștii au folosit forța pentru a pătrunde în imobil.

Astfel, în urma intervenției polițiștilor, bărbatul în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Cazul a fost preluat de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

Urmare a administrării probatoriului, s-a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore. 

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I. P. J. Constanța, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 32 raportat la art. 188 (tentativă de omor) și art. 371 Cod Penal (tulburarea ordinii și liniștii publice).

„Vă asigurăm că toate informațiile publice referitoare la acest caz vor fi comunicate exclusiv prin intermediul canalelor oficiale ale Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.”, transmit polițiștii.



 
 
Citește și
Femeia injunghiată de concubinul ei este internată la Spitalul Județean Constanța. Care este starea acesteia
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii