Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul rănit de buldoexcavator în Piața Unirii a făcut plângere la poliție

ro

15 Oct, 2024 14:29 182 Marime text

Sursa foto: Primăria București





 
 
Poliția Capitalei a transmis marți că, până acum, nu au fost înregistrate alte plângeri în legătură cu incidentul de luni seară, din zona Unirii, cu excepția uneia depuse de un bărbat de 48 de ani, care a reclamat o agresiune.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a declarat că nu au existat alte sesizări, nici din partea altor persoane fizice, nici juridice. Cei implicați în altercație au fost duși la Poliția Centrului Vechi pentru audieri, potrivit știripesurse.ro. Polițiștii s-au autosesizat luni cu privire la faptele de distrugere și lovire. Cei doi bărbați răniți, de 36 și 48 de ani, au fost audiați, însă doar bărbatul mai în vârstă a depus plângere.

Împotriva bărbatului de 41 de ani, suspectat de agresiune, s-a deschis un dosar penal. În același timp, autoritățile au descoperit că există un conflict civil între părți, care va fi soluționat de instanță.
 
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului Sectorului 3, vizând infracțiuni de distrugere și violență. Poliția subliniază că acțiunea penală respectă prezumția de nevinovăție.
 
 
     
 
Citește și
Scandal BucureștiDosar penal pentru distrugere şi lovire sau alte violenţe! Două persoane, rănite de conducătorul unui utilaj
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii