Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie înaintea examenului de bacalaureat, în Craiova

ro

01 Jul, 2024 13:39 285 Marime text





 
  • Un conflict între doi tineri care urmau să susţină examenul de bacalaureat a avut loc, luni, în faţa unui liceu din Craiova, iar poliţiştii au stabilit că o fată de 20 de ani a fost lovită în zona feţei de un tânăr de aceeaşi vârstă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii Secţiei 4 s-au sesizat, luni, că în jurul orei 8.00, că în zona unui liceu, de pe strada Constantin Brâncuşi din Craiova, pe trotuar, a avut loc un conflict între doi tineri, potrivit știripesurse.ro.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe strada Constantin Brâncuşi, din Craiova, în dreptul unui liceu, pe trotuar, a izbucnit un conflict spontan între doi tineri, ce aşteptau să intre la examenul ce se desfăşura în incinta unui liceu situat în apropiere. În timpul conflictului, o tânără de 20 de ani, din Craiova, ar fi fost lovită în zona feţei, de către un tânăr de aceeaşi vârstă, din Gighera, sat Zaval”, au afirmat poliţiştii.

 
Ei au precizat că tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar agresorul va fi dus la sediul poliţiei pentru audieri după ce susține examenul.
 
Directorul unităţii de învăţământ a explicat că eleva agresată va susţine proba scrisă la limba şi literatura română, astăzi, la ora 15.00. Va avea la dispoziţie un subiect de rezervă. Tânăra agresată a declarat că a suferit o fractură nazală şi urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

Citește și
 Bacalaureat 2024 Niciun candidat din județul Constanța nu a fost eliminat de la proba scrisă la limba română pentru fraudă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii