Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătut cu bâta în centrul oraşului Cernavodă

ro

29 Nov, 2008 01:38 2149 Marime text
Doi fraţi din Cernavodă au fost prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare, după ce au bătut cu bâta un localnic în centrul oraşului.

În după-amiaza zilei de joi, 27 noiembrie, Paul - Marian Stoica, de 39 de ani, din localitate, a ieşit în oraş împreună cu soţia şi cele două fiice. Pe strada Dacia, familia s-a întâlnit cu fraţii Gheorghe şi Constantin Nuţu, în vârstă de 32 de ani şi, respectiv, de 30 de ani. Primul dintre ei s-a luat de una dintre fete, moment în care mama a ripostat. Gheorghe Nuţu nu s-a lăsat mai prejos şi a înjurat-o pe femeie. Paul - Marian Stoica a sărit să-şi apere soţia, iar cei doi fraţi au tăbărât asupra lui. Gheorghe Nuţu l-a lovit cu o bâtă în cap, peste braţe şi în abdomen. Un trecător care asistase la întreaga scenă a chemat poliţia şi mai multe echipaje au sosit la locul faptei. Fraţii Nuţu au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a rămas internată, fiind diagnosticată cu mai multe traumatisme. Agresorii au fost, ieri, prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare, iar magistraţii Judecătoriei Medgidia au emis pe numele lor mandate pentru zece zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogu 29 Nov, 2008 09:12 era vreamea ca in Cernavoda sa se faca ordine . nu e posibil sa te incaieri in plina strada si nimeni sa nu ia nici o masura, sa te bati cu bitele si sa fii bine mersi....felicitarii celor ce au lauat masurile corecte !