Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baut si fara permis de conducere, a fugit de politisti

ro

13 Apr, 2009 02:51 1300 Marime text
În ziua de 11 aprilie, la ora 13.30, un autoturism marca Dacia 1300 de culoare roşie, la volanul căruia se afla E. Dumitru, circula pe strada Seimeni, din municipiul Cernavodă.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat un control de rutină, însă conducătorul auto a coborât după semnalul de oprire şi a fugit pe o alee situată între două blocuri din apropiere. A avut loc o adevărată urmărire a acestuia prin cartier de către oamenii legii.
După imobilizare, autorul a fost identificat în persoana lui E. Dumitru, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Cernavodă. Supus şi la test cu aparatul etilotest marca Drager, s-a constatat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deşi era clar că acesta consumase băuturi alcoolice, a refuzat recoltarea de probe biologice, după ce a fost condus la Spitalul Cernavodă de către poliţişti.
Ieri, Dumitru a fost prezentat la Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice fără a poseda carnet de şofer şi refuzul recoltării de probe biologice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii