Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Birou al Politiei Rutiere la Mangalia

ro

08 Oct, 2009 03:40 3381 Marime text

politia_mangalia3.jpgÎncepând cu 15 septembrie, la Mangalia a fost înfiinţat Biroul Poliţiei Rutiere, având în componenţă un şef de birou, cinci agenţi şi un ofiţer de cercetări penale. Şeful biroului nou înfiinţat este subcomisar Gabriela Iacob.

„Printre măsurile pe care le vom întreprinde în perioada imediat următoare se numără fluidizarea traficului şi stoparea parcării maşinilor în zone interzise, ambele măsuri urmând să fie luate în colaborare cu Primăria Mangalia", ne-a declarat subcomisar Gabriela Iacob.

Poliţiştii de la Rutiera Mangalia vor mai verifica şi locurile în care au fost amplasate şicanele în localitate şi staţiuni: „În unele locuri au fost înlăturate aceste şicane, deşi erau bine amplasate, iar în alte locuri calitatea acestora lasă de dorit, în acest sens primind mai multe reclamaţii. Vom verifica toate aceste aspecte", conchide Gabriela Iacob.

Şeful Poliţiei Rutiere Mangalia afirmă că principalele cauze ce provoacă cele mai multe accidente în trafic sunt alcoolul, teribilismul juvenil şi viteza excesivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii