Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biserica adventistă constănţeană împlineşte 111 ani

ro

22 Oct, 2010 02:23 1643 Marime text
Evenimentul de celebrare a înfiinţării primei biserici adventiste din Constanţa va avea loc mâine, la Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea „Viile Noi" din Constanţa situată pe Str. Ion Ursu Nr.72.

După slujba de sărbătoare programată pentru ora 11.00 va avea loc dezvelirea unei plăci comemorative şi va fi dată o masă festivă, eveniment la care au confirmat deja prezenţa pastorul Teodor Huţanu, preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din România, pastorul Georgel Pîrlitu, preşedintele regiunii administrative din care face parte această localitate, pastori care au slujit în trecut această biserică, istorici precum şi aproape 30 de pastori din ţară şi de peste hotare.

De asemenea, la eveniment au fost invitate oficialităţi locale dar şi ale localităţilor învecinate, persoane din viaţa publică a oraşului precum şi persoane aparţinând cultelor din Constanţa. Programul va beneficia de un program muzical susţinut de Corul Bisericii „Viile Noi", Corul Bărbătesc din Constanţa, Fanfara din Topraisar şi orchestra de Mini Harpe din Vadu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii