Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calcata pe trecere

ro

17 Oct, 2009 02:47 1224 Marime text

Călcată pe marcajul pietonal. O tânără în vârstă de 33 de ani, din Murfatlar, a ajuns joi noaptea la spital, după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa regulamentar drumul naţional DN3.

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa spun că cea care poartă vina producerii accidentului este Cristina Dobrescu, în vârstă de 32 de ani, din Medgidia. Şoferiţa rula pe DN3 la volanul unui Volkswagen Golf, cu numărul de înmatriculare CT 74 DCS, iar impactul cu pietonul s-a produs la o trecere de pietoni din Valu lui Traian. Faptul că Mihaela Marcu, în vârstă de 33 de ani, din Murfatlar, s-a angajat regulamentar în traversare nu a împiedicat-o pe şoferiţă să o calce cu maşina. Victima a fost transportată la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa cu leziuni uşoare.

Medicii spun că femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, o contuzie toraco-abdominală şi o contuzie bazin dreapta şi că va rămâne internată pentru a putea primi îngrijirile de care are nevoie. Cea care a provocat accidentul de circulaţie este cercetată penal în ancheta deschisă de poliţiştii de la Rutieră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii