Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de informare în Constanța Polițiștii, în acțiune pe străzi! (FOTO+VIDEO)

ro

17 Jul, 2024 11:12 339 Marime text

 

Polițiști din cadrul Inspectoratuluide Poliție Județean Constanța au ieșit pe străzi astăzi, 17 iulie 2024, la o acțiune de informare a participanților la trafic cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere și prevenirea evenimentelor negative în trafic.
 
Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  
 

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că  pe perioada sezonului estival, IPJ Constanța, prin structurile de Poliție rutieră, desfășoară acțiuni specifice pentru disciplinarea participanților la trafic, îndeosebi pentru sancționarea abaterilor ce constituie cauzele accidentelor rutiere și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

Pe perioada sezonului estival, IPJ Constanța, prin structurile de Poliție rutieră, desfășoară acțiuni specifice pentru disciplinarea participanților la trafic, îndeosebi pentru sancționarea abaterilor ce constituie cauzele accidentelor rutiere și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.- a mai punctat sursa citată. 

Acești au mai precizat că urmează acțiuni pe raza stațiunilor de pe litoral. 


Utilizăm întreaga resursă tehnică și umană, la maximum. Sunt angrenate toate autospecialele și aparatelete radar, dispozitivele pentru determinarea prezenței alcoolului și dorgurilor în organism. 

 
Vom avea acțiuni de week-end pe raza stațiunilor.  






 
 


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Razii ale polițiștilor IPJ Constanța! Au fost aplicate amenzi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii