Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Carambol rutier pe A2, sens spre Constanța! Printre victime și copii (FOTO+VIDEO)

ro

20 Jul, 2024 08:39 745 Marime text
 Azi, 20 iulie 2024, un accident rutier s-a produs pe A2, km 184, sens spre Constanța. 

Evenimentul rutier a implicat cinci mașini. 

Este vorba despre un accident rutier, între cinci autoturisme, pe A2, km 184, sens spre Constanta.- au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele ale Poliției, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Misiunea este în desfășurare.


UPDATE 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informeazăcă polițiștii rutieri au luat măsura devierii circulației de pe Autostrada A2 pe sensul către litoral dela kilometrul 160 (Cernavodă) către DN 22C Cernavodă – Medgidia – Murfatlar, înurma unui accident produs la kilometrul 182,în zona localității Valea Dacilor, județul Constanța.

Echipaje de poliție se deplasează la fața locului pentru stabilirea numărului autovehiculelor implicate, al eventualelor victime și cercetarea împrejurărilor producerii coliziunii.


UPDATE 2 

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de ISU Dobrogea, accidentul rutier s-a produs între patru autoturisme și un autotren, încarcat cu produse alimentare pentru Mega Image.

Au fost implicate 12 persoane adulte și 6 copii (3 fetițe și 3 băieței). Persoanele conștiente, cooperante, neîncarcerate, au fost asistate medical la locul evenimentului.

O singură persoană a fost dusa la spital conștientă.- au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 


UPDATE 3

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe ambele benzi pe Autostrada A2 pe sensul București– Constanța, la kilometrul 182, în zona localității ValeaDacilor, județul Constanța, autovehiculele avariate în urma accidentului fiindextrase pe banda de urgență, semnalizate corespunzător.

O persoană rănită anecesitat transportul la spital.

Sursă capturi video:  Facebook/ A2-Autostrada Soarelui



Citește și:

Evită cozile pe Autostrada A2 Constanța – București. Rute alternative recomandate de INFOTRAFIC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii