Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caraş-Severin Poliţist din Caransebeş, sancţionat cu amendă după ce ar fi produs un accident la volanul unei autospeciale de Poliţie

ro

20 Jul, 2024 22:00 196 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Un poliţist din Caransebeş a fost sancţionat contravenţional, după ce ar fi produs un accident pe DN 6, în localitatea Jupa, în timp ce era la volanul unei autospeciale de Poliţie, aflat în timpul serviciului.
     
Un poliţist din Caransebeş a fost sancţionat contravenţional, după ce ar fi produs un accident pe DN 6, în localitatea Jupa, în timp ce era la volanul unei autospeciale de Poliţie, aflat în timpul serviciului, potrivit Agerpres.

Conform IPJ Caraş-Severin, în urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autoturisme implicate în accident.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier, s-a stabilit că, în timp ce un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Caransebeş, aflat în timpul serviciului, conducea o autospecială de poliţie, pe DN 6, în localitatea Jupa, la km 460, din direcţia Lugoj către Caransebeş, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu. În urma accidentului, nu au fost persoane rănite, rezultând avarierea celor două autoturisme”, a transmis, sâmbătă, IPJ Caraş-Severin.


Atât agentul de poliţie, cât şi şoferiţa au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, a precizat sursa citată.

„Accidentul a fost soluţionat conform OUG 195 din 2002, poliţistul fiind sancţionat contravenţional”, a mai precizat sursa citată. 




Citește și:
Activități preventive ale IPJ Constanța la Căminul de bătrâni din municipiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii