Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cățelul pierdut în Eforie Nord Boris a fost găsit!

ro

12 Jun, 2024 10:29 682 Marime text


Boris, cățelul din rasa Bichon, pierdut pe data de 9.06.2024, a fost găsit! După trei zile de căutări asidue și nopți nedormite, stăpâna cățelului a anunțat că patrupedul s-a întors în sânul familiei și că este profund recunoscătoare celor care s-au implicat pentru depistarea acestuia. Drept urmare, cel care i l-a adus înapoi a fost recompensat cu suma de 2000 de lei, a mai precizat aceasta.

Stăpâna cățelului în vârstă de 3 ani a spus că revederea cu companionul său a fost extrem de emoționantă, însă starea lui de sănătate este afectată, ca urmare a unui accident în care a fost rănit dar și a faptului că acesta a stat aproximativ 3 zile nemâncat și nebăut.

L-am căutat pe peste tot, am alertat autoritățile, am anunțat și pe rețelele de socializare și am făcut tot ce a fost omenește posibil ca să-l găsim cât mai repede! Nu pot să reproduc în cuvinte bucuria pe care am avut-o, atunci când mi-a fost adus. A fost găsit la aproximativ 5 km de hotelul în care eram cazați, într-o groapă a unui șantier. A fost lovit de o mașină, are un picioruș rupt și era plin de praf și de paraziți. Un domn m-a sunat și mi-a spus că l-a găsit, dar că nu știe cum să îl apuce, pentru că nu stătea să fie luat, îl mușca. Într-un final, a reușit să mi-l aducă, iar acum sunt cu el la doctor și îl tratez. Facem tot ce putem, ca să-l facem bine. Boris este un luptător!”, a spus femeia.


Citește și:
Alertă în Eforie Nord Un câine, rasa bichon, a dispărut. L-ați văzut? Stăpânii oferă recompensă! (GALERIE FOTO)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii