Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz de furt în Constanța Un bărbat ar fi furat husa de pe o motocicletă parcată pe strada Arcului din KM 4-5 (VIDEO)

ro

06 Jun, 2024 15:16 883 Marime text
Sursa foto: Facebook Mendoza Gabi

Un caz de furt a avut loc, noaptea trecută, 06 iunie 2024 în cartierul KM 4-5 din Constanța.

Un tânăr ar fi sustras husa unei motociclete parcate pe strada Arcului. Conform materialului video postat pe o pagină de socializare de către proprietarul motocicletei, tânărul care se plimba pe stradă s-a oprit în dreptul vehiculului, apoi a desfăcut husa, a împăturit-o și a plecat, însă fără să grăbească pasul.

Proprietarul motocicletei a declarat că a sesizat poliția și că speră ca pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din cartier să-l identifice pe cel care i-ar fi sustras prelata. 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 



Citește și:
Oficial de la IPJ Constanța Tinerii suspectați că au furat un scuter de pe bulevardul Mamaia, căutați de poliție (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii