Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz înfiorător în județul Tulcea! Fetiță de 6 ani violată de un bărbat de 63 de ani! Cum și-a ademenit suspectul victima

ro

26 Aug, 2024 15:34 408 Marime text
Copil. Foto: PixabayUn caz înfiorător a avut loc zilele acestea în județul Tulcea unde o fetiță de doar 6 ani a fost ademenită de un bărbat de 63 de ani care apoi a violat-o. 

Potrivit compartimentului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea în evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza penală  privind pe inculpatul A.V.  cercetat  pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșită asupra unei minore în vârstă de 6 ani.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 23.08.2024 în timp ce se deplasa către locuința sa din com. Murighiol, inculpatul A.V., de 63 de ani, cu promisiunea că-i va da piersici, a ademenit o minoră în vârstă de 6 ani, care se juca împreună cu alti copii într-un parc din apropiere iar după ce minora a intrat în locuința inculpatului, acesta  a întreținut relații sexuale cu minora de 6 ani, profitând de imposibilitatea victimei de a-și expima voința datorită vârstei mici, precum și de adoptarea unei atitudini de autoritate și de intimidare față de victimă“ - a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, prim. proc. Dan Stepanencu.


Întrucât fapta inculpatului prezintă un grad ridicat de pericol social pentru ordinea publică, la data de 26.08.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat o propunere de arestare preventivă a inculpatului A.V. propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea iar inculpatului i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale . 

„Facem  precizarea  că  măsură luată faţă de inculpat  constituie o măsură preventivă , luată conform  dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ - a mai precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, prim. proc. Dan Stepanencu .  

Citește și: 

Caz șocant la Mangalia! Angajata unei săli de jocuri violată și tâlhărită! Individul a ajuns după gratii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii