Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz macabru în județul Vaslui Un cadavru a fost găsit într-un geamantan pe marginea drumului

ro

16 Jul, 2024 11:36 215 Marime text

Imagine cu rol ilustrativ






Un cadavru a fost găsit, luni seară, pe marginea unui drum sătesc din Pungeşti, anchetatorii vasluieni efectuând cercetări pentru stabilirea identităţii persoanei decedate, potrivit Agerpres.

„La data de 15.07.2024, ora 21,27, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungeşti, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drum sătesc din Pungeşti, pe marginea drumului, se află un geamantan în interior căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin", informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.


La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din cadre ale Poliţiei Municipiului Vaslui, Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, coordonată de inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Totodată, la faţa locului s-a deplasat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia şi dispunerea măsurilor legale.
 
 Citește și
UPDATE O femeie a fost agresată în Ovidiu, județul Constanța, cu un obiect tăietor – înțepător. Agresorul era chiar soțul ei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii