Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Tulcea! Bărbat accidentat mortal de un șofer beat care a fugit de la fața locului

ro

26 Aug, 2024 14:15 266 Marime text
Accident rutier. foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaO persoană a fost accidentată mortal în localitatea Dăeni din județul Tulcea. Șoferul implicat a fugit de la fața locului și era sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 25 august 2024, în jurul orei 14:51, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin, au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Dăeni pe malul Dunării a avut loc un eveniment rutier.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe malul fluviului se află o persoană în stare de inconștiență, acesta  fiind accidentată de un autoturism condus de un bărbat, ce a părăsit locul faptei, tânărul de 27 de ani fiind ulterior identificat de polițiști, pe raza municipiului Brăila, iar în urma tersării cu aparatul etilotest rezultatul a indicat o valoare de 0,47 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea care a declarat decesul victimei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea .


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, asupra acestuia fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând ca în cursul zilei de azi, 26 august 2024, să fie prezentat instanței de judecată pentru a dispune măsura preventivă. 

Citește și: 

Motociclist rănit într-un accident rutier între localitățile Horia și Atmagea din județul Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii