Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant într-un hotel din București! Un tânăr de 24 de ani a ucis o adolescentă și apoi s-a sinucis

ro

27 Jun, 2024 10:27 488 Marime text
La data de 25 iunie 2024, Poliţia Capitalei- Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unităţi hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spaţiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

Potrivit Poliției Capitalei, la adresă s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menţionat.

„În urma cercetării efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viaţa tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înţepător.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei“ - conform Poliției Capitalei.

Citește și: 

Suspectul crimei din Mamaia, nemulțumit de pedeapsa magistraților! A contestat condamnarea de 25 de ani de închisoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii