Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant! Mai multe persoane vârstnice, unele și cu dizabilități, relocate dintr-un centru din București într-o clădire în construcții din Ilfov pentru a nu fi găsite de autorități

ro

11 Jul, 2023 08:14 1283 Marime text
Poliţişti. Foto: IPJ Bistriţa NăsăudPolițiștii IPJ Ilfov, împreună cu pompierii din cadrul ISU B-IF și personal medical din cadrul SMURD si SABIF, au depistat, seara trecută, în Tunari, într-un imobil în construcție, 11 persoane vârstnice, vulnerabile (unele dintre acestea, cu dizabilități), precum și o altă persoană, care le însoțea.

Potrivit ISU B-IF, din primele date, se pare că aceste persoane au fost relocate dintr-un centru din municipiul București, pentru a nu fi identificate de autorități.

„Cele 11 persoane sunt evaluate medical, urmând a fi relocate intr-o alta locatie adecvata. Polițiștii au demarat verificări. De asemenea, IPJ Ilfov a sesizat autoritățile cu atribuții în domeniu, pentru verificări specifice“ - au mai precizat reprezentanții ISU B-IF.


La caz sunt angrenate urmatoarele resurse medicale SMURD: 1 echipaj SMURD tip B, 1 unitate de terapie intensiva mobila (echipaj cu medic) si 2 autospeciale pentru transport personal si victime multiple. 

Citește și: 

Controale la căminele de bătrâni și în centrele destinate copiilor din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii