Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul de la Constanța, viral pe pagina de socializare a Poliției Române Trei frați și vărul lor, găsiți după zile de rătăciri pe străzi

ro

27 Jul, 2024 21:56 351 Marime text
Copii din județul Constanța, foto: Facebook/Poliția Română
Trei copiii cu vârste sub 12 ani, au plecat de acasă dintr-o localitatea din județul Constanța. Aceștia au fost găsiți și salvați de echipele de intervenție ale Poliției Române.

Dispariția lor a fost raportată abia ieri, deși aceștia erau plecați de câteva zile.

Mobilizarea rapidă a autorităților, inclusiv mesajele RO-Alert și eforturile coordonate ale echipei de poliție din stațiunile de litoral, au fost esențiale în găsirea și salvarea celor patru copii.


Oficial de la IPJ Constanța 

În cursul zilei de astăzi, 27 iulie, polițiștii au continuat căutările pe raza întregului municipiu Constanța, privind dispariția celor 4 minori, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. 

În jurul orei 14. 50, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat unul dintre copii, pe bulevardul Aurel Vlaicu. 

Astfel, comanda Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a dispus, de îndată, intensificarea căutărilor în zona în care minorul a fost gasit, fiind direcționate mai multe echipaje de politie. La scurt timp, polițiștii i-au identificat și pe ceilalți 3 minori. 

Precizăm faptul că aceștia nu au fost victimele vreunei infracțiuni.
 
În continuare, polițiștii au informat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța în vederea stabilirii unor măsuri privind interesul superior al minorilor.


Iată postarea de pe pagina de Facebook a Poliției Române:

Trei frați și vărul lor, cu vârste sub 12 ani, au plecat de acasă dintr-un sat din Constanța în căutarea unei vieți mai bune în oraș. După patru zile de rătăciri pe străzi, fără niciun loc sigur, copiii au fost găsiți și salvați de echipele de intervenție ale Poliției Române.

Desigur, orașul, deși aparent promite oportunități, nu oferă întotdeauna siguranță pentru copii atât de tineri și vulnerabili. Dispariția lor a fost raportată abia ieri, deși aceștia erau plecați de câteva zile.

Mobilizarea rapidă a autorităților, inclusiv mesajele RO-Alert și eforturile coordonate ale echipei de poliție din stațiunile de litoral, au fost esențiale în găsirea și salvarea celor patru copii.- se arată în conținutul postării. 




Citește și:

Au fost găsiți copiii din Mereni, județul Constanța, dispăruți de câteva zile de acasă! Oficial de la IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii