Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul Pantelimon Partenerul de viață al uneia dintre doctorițele arestate a fost găsit leșinat

ro

16 Aug, 2024 17:38 238 Marime text

Imagine cu rol ilustrativ/ Arhivă




 
  • Partenerul de viață al Mariei Miron, una dintre cele două doctorițe arestate în dosarul morților suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, a fost găsit în stare gravă, vineri, într-o toaletă publică din Brașov.

Iubitul doctoriței, Cristian Laurențiu Pleșa, la rândul său medic ATI, a fost găsit într-o toaletă publică amplasată în Piața Sfântul Ioan din Brașov, de către o persoană care a sunat la 112. Lângă el erau împrăștiate mai multe fiole inscripționate cu numele unui puternic medicament hipnotic și sedativ, conform știripesurse.ro.

Medicul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgente Brașov, unde se află în stare gravă.
 
Numele lui Pleșa apare în referatul cu propunere de arestare preventivă întocmit de procurorii pe numele celor două doctorițe de la Spitalul Sf. Pantelimon. Acesta a fost interceptat în timp ce vorbea cu iubita lui, Maria Miron, poreclită de colegii de serviciu „Doamna cu coasa”.
 
Şefa Secţiei ATI de la Spitalul Pantelimon, Florina Pompilian, a fost audiată, marţi, timp de aproape şase ore, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, în dosarul în care două doctoriţe au fost arestate preventivsub acuzați că ar fi provocat decesul unui pacient internat la terapie intensivă prin scăderea intenţionată a dozei de noradrenalină, cu rol în menţinerea tensiunii arteriale.
 
 
 
Citește și
Cazul PantelimonConsiliul Superior de Medicină Legală face precizări asupra activității medico-legale
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii