Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonie emoționantă la ISU „Delta” Tulcea (FOTO)

ro

25 Oct, 2024 16:40 498 Marime text
 O zi de vineri 25 octombrie 2024, încărcată de emoție la sediul ISU Tulcea. Depunerea jurământului este un moment unic în viața fiecărui militar.

În această dimineață ne-am adunat pe platoul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, pentru a fi martori la depunerea jurământului militar a celor cinci noi colegi,  care au promovat concursul prin încadrare directă.- au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Este vorba despre slt. Ivanov Ghiuler, slt. Steriu Daniel,  slt. Dulgeru George Valentin, sg. maj. Bondarencu Madalina și sg. maj. Adămache Andra.

Cu toții, au rostit într-un glas jurământul de credință, prin care se leagă pe viață de țară. Cu această ocazie, inspectorul șef al ISU “Delta” Tulcea, domnul colonel Petrov Daniel i-a felicitat și le-a solicitat disciplină și verticalitate în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.
  
 Festivitatea a continuat cu trecerea în rezervă a plutonier adjutant şef Egorov Marian - Jan care, după ce ani la rând a servit patria cu devotament și credință sub semnul armei pompierilor, și-a luat “rămas bun” de la uniformă militară.
 
Colectivul ISU Tulcea îi urează pensie lungă și îi transmite respectul cuvenit pentru dedicarea de care a dat dovadă.
 

 În același cadru festiv le-a fost înmânată o diplomă  de apreciere și o plachetă cu însemnul IGSU , din partea Inspectoratul pentru Situații de Urgență domnului sg. maj. Năstase Daniel și lui Ovidiu Munteanu, pentru sprijinul  deosebit acordat în realizarea filmului aniversar  dedicat Zilei Pompierilor din România.

  Îi felicităm și noi și îi asigurăm de toată considerația noastră.- a mai punctat sursa citată. 



foto:ISU Tulcea 


Citește și:

Ești pregătit pentru urgențe? Pompierii din Tulcea informează cetățenii (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii