Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonie la Mangalia. Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Navale, la 125 de ani de la înființare

ro

01 Nov, 2021 14:31 1051 Marime text
  • Ceremonie restrânsă la Mangalia, cu prilejul aniversării a 125 de ani de la înfiinţarea Şcolii de Instruire Interarme a Forţelor Navale.
 
Evenimentul s-a desfășurat astăzi. În cei 125 ani de existenţă, unitatea a trecut prin mai multe transformări şi reorganizări, iar din anul 2008 funcţionează în garnizoana Mangalia.
 
Mai multe detalii în comunicatul oficial al Forțelor Navale Române
 
Cu prilejul aniversării a 125 de ani de la înfiinţare, Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Navale a organizat luni, 1 noiembrie, o ceremonie restrânsă, la sediul instituției din Mangalia.
 
Prezent la festivitate, locțiitorul pentru operații și instrucție al șefului  Statului Major al Forţelor Navale, contraamiral de flotilă Cornel-Eugen COJOCARU, a decorat Drapelul de Luptă cu Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării și a transmis mesajul șefului Statului Major al Forțelor Navale personalului, instructorilor și cursanților.
   
În cei 125 ani de existenţă, unitatea a trecut prin mai multe transformări şi reorganizări, iar din anul 2008 funcţionează în garnizoana Mangalia. Școala asigură continuarea, la standarde înalte de calitate, a procesului de formare și de pregătire a absolvenților Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, a maiștrilor militari de marină, precum și pregătirea militară generală și de specialitate a personalului civil chemat în activitate, a soldaților profesioniști și a rezerviștilor voluntari.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii