Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. CFR Circulația feroviară intre Jianca și HM Leu este temporar oprită în urma unui accident

ro

27 Oct, 2024 18:00 414 Marime text
Cale ferată. Foto: Pixabay
 
  • Din informațiile primite de la fața locului, în urma impactului, o persoană a decedat, iar două persoane sunt prinse în vehicul.
     
Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA informează că, începând cu ora 16:13, circulația trenurilor este temporar oprită  pe ambele fire de circulație între Jianca - HM Leu, ca urmare a unui accident produs la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizata cu barieră automată-BAT (km 180+395), unde trenul R 9013 a lovit un autoturism surprins în gabaritul firului I, proiectandu-l în gabaritul firului II.

Din informațiile primite de la fața locului, în urma impactului, o persoană a decedat, iar două persoane sunt prinse în vehicul.

În prezent in afara trenului implicat în accident, mai este afectată și circulația trenului RE 9918, care staționează în HM Leu.

Personalul de specialitate al Sucursalei Regionale de Căi Ferate Craiova este la fața locului și se așteaptă sosirea organele de cercetare abilitate pentru evaluarea condițiilor de reluare a traficului.

„Precizăm că traficul feroviar pe acest segment va fi reluat după finalizarea cercetărilor de către organelor abilitate”, a încheiat sursa citată.

UPDATE:

Traficul feroviar între Jianca și HM Leu a fost reluat

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA informează că, începând cu ora 19:20, traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe ambele fire de circulație între  Jianca și  HM Leu.

Trenul R 9013 a staționat până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate, iar personalul feroviar al SRCF Craiova a acționat pentru îndepărtarea autoturismului din gabaritul firului II.

„Subliniem faptul că, personalul feroviar al SRCF Craiova va depune toate eforturile pentru reînscrierea operativă în circulație  a trenurilor care au staționat în zona afectată de accident”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Licitații Constanța: Câți bani pune în joc SRCF Constanța pentru revopsirea de poduri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii