Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coincidență în traficul din Constanța! Un șofer beat și unul sub influența substanțelor interzise, implicați într-un accident în parcarea unui mall

ro

26 Aug, 2024 18:58 195 Marime text
Poliție. Foto:ZIUA de ConstanțaLa data de 25 august a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în parcarea unui mall s-a produs un accident de circulație (tamponare).

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 33 de ani, respectiv 56 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 56 de ani, fiind 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 33 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Șoferii au fost conduși la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.
 
Citește și: 

Cinci persoane implicate într-un accident rutier în zona localității Mihail Kogălniceanu, județul Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii