Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coincidență stranie! Ambele autoturisme implicate în accidentul mortal de pe bulevardul Mamaia din Constanța, înmatriculate în același județ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

08 Apr, 2022 09:08 6969 Marime text
Accident mortal în zona Capitol din Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaUn bărbat de 44 de ani a murit seara trecută într-un grav accident rutier petrecut pe bulevardul Mamaia din Constanța, zona Capitol. 

Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. În urma impactului extrem de violent autoturismul Chebvrolet Spark a fost proiectat într-un copac iar șoferul nu a mai putut fi salvat. 

Ca o coincidență, ambele autoturisme implicate, atât cel Chevrolet Spark cât șți BMW-ul erau înmatriculate în județul Ialomița. 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 7 aprilie, în jurul orei 20.05, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța.

„La fața locului, conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați.

În urma impactului, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un copac, rezultând decesul unuia dintre conducătorii auto, de 44 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Cel de-al doilea șofer implicat, cel din BMW are 20 de ani. 

Șoferul decedat livra mâncare, în interiorul mașinii sale aflându-se și geanta cu care făcea delivery. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii