Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandantul Politiei Mangalia spune ca se doreste demiterea sa

ro

12 Mar, 2009 02:49 5517 Marime text

DECUPAJ_Nicolae_Pescaru_41.jpgDin surse de la Ministerul de Interne am aflat, în cursul zilei de ieri, că, în scurt timp, Poliţia Municipiului Mangalia va fi călcată - a câta oară în ultimii doi ani? - de un nou control al acestei instituţii. Motivul? La minister a fost primită o plângere, formulată împotriva comisarului şef Nicolae Pescaru, comandantul Poliţiei Municipiului Mangalia şi semnată, se pare, de doi angajaţi ai primăriei.

ptr_materialul_pescaru.jpg„Am aflat şi eu, astăzi (n.r. ieri), că s-ar fi formulat o astfel de reclamaţie. Nu ştiu, deocamdată, motivele reclamaţiei, aştept să fiu informat în mod oficial. Tot ce pot spune este că sunt un om care îşi face datoria, care a respectat întocmai litera legii şi că, probabil, tocmai acestea sunt motivele pentru care sunt incomod conducerii Mangaliei. Din experienţa mea, ştiu că un bărbat adevărat spune în faţă dacă îl supără ceva, nu îşi pune angajaţii să formuleze plângeri pe la ministere", ne-a declarat comisar şef Nicolae Pescaru.
În urmă cu patru ani, Poliţia Mangalia a fost una dintre cele mai vizate instituţii din judeţ, atât de minister, cât şi de IPJ Constanţa, care au trimis, aici, adevărate batalioane de cercetare. Numărul controalelor ajunsese atunci la aproape 20 în câteva luni, motiv pentru care mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri fie au demisionat din cauza stresului, fie au avut probleme grave de sănătate. Însă, din toate aceste controale, comandantul poliţiei a ieşit cu bine şi cu imaginea nepătată. Ba, mai mult, a găsit şi puterea să glumească, însemnându-şi pe tocul uşii numărul verificărilor „de sus".
Am încercat să obţinem şi un punct de vedere oficial al primăriei, însă consilierul personal al primarului Mihai Tusac, Georgiana Grigoraş Tincu, avea telefonul închis.

{mos_ri:Nicolae Pescaru}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii