Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conductă de gaz, spartă în centrul municipiului Tulcea! Au intervenit pompierii (FOTO)

ro

26 Sep, 2024 07:44 419 Marime text
Sursă foto: ISU Tulcea
 
  • Aseară, 25 septembrie 2024, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit pentru asigurarea de măsuri preventive în cazul unei conducte de gaz spartă în centrul municipiului. 
     
Aseară, 25 septembrie 2024, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit pentru asigurarea de măsuri preventive în cazul unei conducte de gaz spartă în centrul municipiului, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea. 

Strada pe care s-a întâmplat evenimentul a fost închisă, zona a fost izolată pentru evitarea riscului de producere a unor scântei, iar echipa de la firma de gaz a lucrat pentru remedierea avariei

„Se intervine cu două echipaje de stingere și două autospeciale. La fața locului sunt prezente și forțe din cadrul IPJ Tulcea și Jandarmeria Tulcea.

Echipa de intervenție a oprit avaria la țeava de gaz iar în acest moment lucrează pentru asigurarea instalației. Echipajele de intervenție urmează să se retragă”, a mai precizat sursa citată.




Citește și:
ISU Constanța: Plan roșu de intervenție la Hotelul Crișana din Olimp! Mai multe persoane ce acuză dureri abdominale, transportate la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii