Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conflict sângeros în comuna Buhoci din Bacău. Două mandate de aducere, puse în executare

ro

24 Aug, 2023 10:51 867 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Doi bărbați din județul Bacău s-ar fi deplasat în comuna Buhoci, la locuința unui bărbat de 48 de ani, pe fondul unui conflict, potrivit Poliției Române.
 
În dimineața de joi, 24 august 2023, polițiștii de investigații criminale din Bacău, împreună cu luptătorii pentru acțiuni speciale, au pus în aplicare două mandate de aducere, emise în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, ce vizează comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, informează Poliția Română într-un comunicat de presă.
 
În acest sens, mandatele au fost executate la locuințele a doi bărbați, de 49 și 37 de ani, în municipiul Bacău și în comuna Buhoci.
 
Cele două persoane identificate de polițiști au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.
 
Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că, la data de 24 iulie 2023, pe fondul unei stări conflictuale, cei doi bărbați s-ar fi deplasat în comuna Buhoci, unde ar fi agresat un bărbat, de 48 de ani, care, ulterior, a avut nevoie de îngrijiri medicale, declară autoritățile.
 
Cercetările sunt continuate în acest caz, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Citește și:

Familie cu șapte copii implicată într-un accident rutier în județul Bacău (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii