Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Bărbat în vârstă de 75 de ani, găsit după trei ore într-un canal cu apă, în zona Edighiol

ro

05 Aug, 2021 14:38 1143 Marime text
  • A fost găsit într-un canal cu apă, mlăștinos, reușindu-se scoaterea lui și transportarea cu ambarcațiunea poliției în zona litorală denumită Edighiol, unde a primit imediat îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanță.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție „Delta Dunării” au ajutat la găsirea unui bărbat dispărut într-un canal cu apă, în zona Edighiol din județul Constanța,

„Cu ajutorul tuturor celor implicați în activitatea de căutare, colegii noștri din cadrul Serviciului de Poliție „Delta Dunării”, au reușit să găsească și să salveze un bărbat, de 75 de ani, după aproximativ 3 ore de la dispariția acestuia”


A fost găsit într-un canal cu apă, mlăștinos, reușindu-se scoaterea lui și transportarea cu ambarcațiunea poliției în zona litorală denumită Edighiol, unde a primit imediat îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanță.

„Mulțumim pentru sprijin, colegilor din cadrul I.P.J. Constanța, Garda de Coastă Constanța, jandarmii de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța și nu în ultimul rând, sprijinul aerian al Inspectoratul General de Aviație al M.A.I”, transmit reprezentanții Poliției Române, pe pagina de Facebook. 


Sursă foto: Facebook.com / Poliția Română

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii