Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța O groapă de pe strada Labirint dă de furcă părinților care-și duc copiii la Grădinița nr. 44 (VIDEO)

ro

14 May, 2024 11:17 544 Marime text


Gropile din Constanța sunt o sursă de stres pentru orice părinte care dorește să-și transporte copiii în siguranță. Fie că este vorba despre vreo gură de canalizare, de pe mijlocul drumului, pe care muncitorii „au uitat” s-o aducă la nivel, sau vreo groapă care s-a format în asfalt, în urma intemperiilor și a traficului intens, generează anxietate oricărui șofer care trece cu mașina prin ele. Printr-o experiență neplăcută a trecut astăzi, 14 mai, și o mamă care și-a dus copilul la grădiniță și și-a lovit mașina.

Nu este nevoie să fii specialist, ca să constați starea precară a străzilor din Constanța. Gropile sunt pretutindeni, în această urbe. 
Nici strada Labirint nu face excepție - ne-a atras atenția un părinte care și-a lovit mașina într-o groapă de la marginea străzii Labirint, în dreptul Grădiniței nr. 44.

Priviți cât de adâncă este această groapă. Este inadmisibil! Am venit să-mi las copilul la grădiniță și plec cu mașina stricată. În fiecare dimineață se creează aglomerație și după ce că abia găsești un loc ca să oprești, când te apropii de trotuar, îți lovești mașina pe dedesubt. Asta am pățit eu astăzi! După o asemenea lovitură, va trebui să merg la constatare, la mecanic, pentru că ne-a zdruncinat destul de tare. Dar nu mașina este cea mai mare problemă. Un copil ar putea să se rănească serios dacă pică în groapă. Este, totuși, grădiniță aici”, ne-a declarat o mămică supărată.

Oamenii din zonă spun că groapa este rezultată în urma ultimelor lucrări efectuate pe stradă.

După ce s-au încheiat lucrările, aici, muncitorii au pus pietriș, dar dacă nu a fost turnat asfalt, mașinile, trecând, au aruncat pietrișul și groapa s-a mărit la loc. Au mai pus oamenii niște crengi, ca să semnalizeze groapa, dar de-atunci nu s-a mai întâmplat nimic”, ne-a transmis un localnic.

Din păcate, situația nu este singulară, iar autoritățile nu au luat încă măsuri în acest sens, având în vedere că mai multe străzi arată ca după război.



Citește și:
Semnalizare inedită în trafic pe o stradă intens circulată din Tomis Nord din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii