Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii prezintă tehnica din dotare tuturor celor care doresc o carieră în poliție (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 May, 2024 10:47 1019 Marime text



Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța atrage atenția tuturor celor care doresc să se înscrie la Școala de Poliție că înscrierile se vor încheia mâine 14 mai, 2024. Între timp, cei care intenționează să se înscrie, sunt așteptați la mall, pentru a vedea tehnica din dotarea Poliției Române.


Oficial de la IPJ Constanța:

Dacă încă nu te-ai înscris, este bine să profiți de timpul rămas până pe 14 mai a.c.
 
Astăzi, te asteptăm să-ți prezentăm tehnica din dotare și să îți împărtășim pașii de urmat spre o carieră în Poliție, procesul de admitere în unitățile de învățământ, dar și ceea ce presupune viața de zi cu zi a unui polițist, la City Park Mall din municipiul Constanța.
 

„Astăzi ne aflăm aici pentru a promova profesia de polițist, în contextual înscrierilor la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina – 1340 de locuri și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca – 300 de locuri. Vă reamintim că termenul limită pentru înscrieri este 14 mai inclusiv”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cătălina Marin.



 
Anunțul de recrutare și alte informații utile legate de activitatea de desfășurare a înscrierilor, precum și modele ale documentelor sunt disponibile pe site-ul Poliției Române





Citește și:
IPJ Constanța Activitate de promovare a meseriei de polițist în municipiu (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii