Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Suspect de tâlhărie reținut de polițiști! Ar fi atacat un bărbat în zona Trocadero

ro

25 Sep, 2024 06:59 515 Marime text
PolițiaUn bărbat ar fi fost deposedat prin violență de bunuri, în zona Trocadero din municipiul Constanța. 

Potrivit Compartimentului de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța în urma unor activități investigativ-operative complexe desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Investigații Criminale, în data de 24 septembrie a.c., persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un bărbat de 28 de ani, din municipiul Constanța, a fost identificat.

„Astfel, în baza probatoriului administrat, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore și a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de 25 septembrie a.c.,  persoana în cauză urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere legală. 

Până în prezent, la Poliția Municipiului Constanța nu a fost depusă plângere penală în acest sens“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Amintim că, în data de 18 septembrie 2024, în jurul orei 14:45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o persoană, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, de un alt bărbat.

„Din sesizarea primită nu a rezultat faptul că persoana vătămată ar fi fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii deplasați în zona indicată au constatat că la fața locului nu se mai află nici bărbatul care ar fi fost agresat fizic, nici cel care ar fi săvârșit fapta.Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privre la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în prezent  fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanei vătămate și a bărbatului bănuit de comiterea faptei, precum și pentru luarea măsurilor legale ce se impun“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și. 

IPJ Constanța a deschis dosar pentru loviri și alte violențe - caută victima și agresorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii