Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale ale polițiștilor în Constanța și Mamaia pentru siguranța traficului. S-au aplicat amenzi de peste 18.000 de lei

ro

26 Jun, 2024 21:00 432 Marime text





 
  • La data de 26 iunie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.
 
Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, potrivit IPJ Constanța.
 
În cadrul activităților derulate, 19 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, 11 dintre acestea fiind aplicate pentru traversare neregulamentară, 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere”, spun polițiștii rutieri.

 
Valoarea sancțiunilor contravenționale este de peste 18.000 de lei.
 
De asemenea, au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 7 șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză și nerespectarea culorii semaforului.
 
De asemenea, a fost retras un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
 
 
 Citește și
 În Năvodari, județul ConstanțaȘofer de 70 ani, prins de polițiști la volan cu permisul suspendat și cu numere de înmatriculare false
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii