Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale de amploare ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate amenzi usturătoare

ro

06 Sep, 2024 21:25 164 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța





La data de 5 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune de verificare a modului de respectare a prevederilor legale privind gestionarea deșeurilor.
 
Astfel, au fost verificate două puncte de lucru ale unor societăți comerciale ce au ca obiect de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor, respectiv transporturi rutiere de mărfuri, potrivit unui comunicat al IPJ Constanța.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, potrivit O.U.G. 28/1999 și O.U.G. 92/2021.
 
Acțiuni de control și la Năvodari, unde s-au dat amenzi de peste 3.400 de lei

De asemenea, în perioada 5-6 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea traficului și consumului de droguri.
 
În cadrul activităților derulate, au fost legitimate peste 50 de persoane și au fost verificate 45 de vehicule. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.400 de lei.
 
La data de 5 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei.
 
Citește și
Știri ConstanțaVitezoman prins pe autostrada A2, băut și posibil drogat. Cu ce alcoolemie a fost depistat?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii