Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controlor de buzunare pe linia 43

ro

24 Sep, 2009 03:31 1505 Marime text

Zona Gării Constanţa, tărâmul tuturor posibilităţilor, în special pentru hoţii de buzunare, i-a oferit prilejul unui constănţean în vârstă de 34 de ani să se facă „remarcat" de poliţişti. Viorel Narcis Alexandru este protagonistul unui furt „cu acte în regulă", după ce oamenii legii l-au surprins în flagrant în timp ce-şi buzunărea victima.

Bărbatul i-a filat pe toţi cei care aşteptau în staţia autobuzului 43 şi s-a orientat către George Şerban, în vârstă de 19 ani, din Valu lui Traian. În învălmăşeala creată în lupta pentru a se urca în autobuz, a profitat de ocazie şi l-a înghesuit pe tânăr, până ce a reuşit să-i sustragă acestuia banii din buzunar. Însă, cum orice naş îşi are naşul, întreaga scenă s-a petrecut chiar sub ochii poliţiştilor aflaţi în patrulare, care îl filaseră, la rândul lor, pe însuşi protagonistul infracţiunii. Oamenii legii „l-au buzunărit" pe bărbat de actele de identitate şi, ca să se revanşeze că acesta a pierdut autobuzul, l-au „invitat" la o plimbare cu maşina poliţiei până la secţie. Ajunşi la destinaţie, poliţiştii au întocmit pe numele său dosar penal pentru furt calificat. „Controlorul" va fi cercetat în stare de reţinere, fiind depus în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BeNg@ 25 Sep, 2009 18:08 Na belea gigi trebuia sa ma suni pe mine ....:)) de nu iti dadea banii inapoi si mai punea si peste ...:))
  • EmraN* 24 Sep, 2009 16:17 Eu il bateam dak il prindeam ! ! !
  • gigel 24 Sep, 2009 13:42 eu sunt victima:)))